Memori Bersama ^^





Terkenang sebuah memori lalu
Kisah persahabatan kita bersama
Di dalam satu pengajian
Menuntut ilmu dan pengalaman
Mengingatkanku pengorbananmu
Terpahat padu di kalbuku

Bersama rakan taulan dan guru
Tawa riangmu menghiburkan hatiku
Indahnya suasana ketika itu
Terjalin ukhuwah sejati

Nasihatmu sungguh bermakna bagiku
Mengenalkanku erti kehidupan
Susah payah kita hadapi bersama
Itulah asam garam dalam kehidupan

Ya Tuhanku tabahkan hatinya
Kuatkan semangatnya untuk menghadapi hidup
Limpahkanlah maghfirah dan kasih sayang-Mu
Agar hidupnya sejahtera di dunia akhirat


p/s = gambar2 neh randomly aku amek dekat folder lama aku. so, mungkin banyak lagi yang tak diletak and mungkin banyak budak2 kelas T je, jangan kecik aty ok. ade lagi nanti aku letak. cuma rindu zaman sekolah je. sangat best! ^^

i wonder why our blog sangat tak aktif. tapi ahli terhormat dah ramai. huhu~

2 comments:

Nurul Afiqah binti fatkhorrahman May 3, 2011 at 10:49 AM  

haha.. agak laa.. mmg x aktif pn.. kadang2 bkak xde pew.. tp..
wteve.. i really miss dat moment..amat2..

a n a s t a s y e a May 7, 2011 at 8:32 PM  

Memori bersama kawan-kawan memang tak boleh lupa sampai bila-bila. :D

anastasyea's latest post .. Mother's Day | Rindunya kat ibu

About uS...?

actually, we're SMAKJianz from 16th generation.

Untuk menjadi ahli kehormat, anda hanya perlu meng'accept' 'invitation' yang telah dihantar oleh admin ke dalam peti e-mail anda.

Perhatian: Sila gunakan nama anda yang sebenar, atau nama yang dikenali.